نمایش 1–9 از 158 نتیجه

نمایش 9 24 36

Audio-Technica ATH-M20x

4,118,000 تومان
هدفون استودیویی آدیو تکنیکا Audio-Technica ATH-M20x از نوع پشت بسته، درایور های 40mm و پاسخ فرکانسی 15Hz-20kHz

Audio-Technica ATH-M30x

5,510,000 تومان
هدفون استودیویی آدیو تکنیکا Audio-Technica ATH-M30x از نوع پشت بسته، درایور های 40mm، امپدانس 47 اهم و پاسخ فرکانسی 15Hz-22kHz

Audio-Technica ATH-M40x

7,598,000 تومان
هدفون استودیویی آدیو تکنیکا Audio-Technica ATH-M40x از نوع پشت بسته ، درایور های 40mm و کابل جدا شونده

Audio-Technica ATH-M50x

9,744,000 تومان
هدفون استودیویی آدیو تکنیکا Audio-Technica ATH-M50x از نوع پشت بسته ، درایور های 45mm و کابل جدا شونده

Beyerdynamic DT 880 Pro 250 ohm

15,950,000 تومان
هدفون استودیویی بیرداینامیک Beyerdynamic DT 880 Pro 250 ohm از نوع نیمه باز، پاسخ فرکانسی 5Hz-35kHz، امپدانس 250 اهم، سایز دیافراگم 45 میلی متر، نهایت سطح خروجی 96 دسی بل، مناسب برای میکس و مسترینگ

Beyerdynamic DT 990 Pro 250 ohm

10,324,000 تومان
هدفون Beyerdynamic DT 990 Pro 250 ohm از نوع پشت باز و پاسخ فرکانس 5Hz-35kHz

PreSonus HD7

3,074,000 تومان
هدفون پریسونوس PreSonus HD7 از نوع پشت نیمه بسته با پاسخ فرکانسی 10 هرتز تا 30 کیلوهرتز ، امپدانس 32 اهم و سایز درایور 50mm ، حساسیت 98 دسی بل

Sennheiser HD 200 PRO

4,350,000 تومان
هدفون سنهایزر Sennheiser HD 200 PRO از نوع پشت بسته ، پاسخ فرکانسی 20Hz-20kHz ، امپدانس 32 اهم ، قطر دیافراگم 4cm

Sennheiser HD 280 Pro

6,380,000 تومان
هدفون سنهایزر Sennheiser HD 280 Pro از نوع پشت بسته ، پاسخ فرکانسی 8Hz-25kHz ، امپدانس 64 اهم ، قطر دیافراگم 4cm

هدفون استودیویی(مانیتورینگ)

اگر نمیتوانید از اسپیکر مانیتورینگ استفاده کنید هدفون استودیویی گزینه مناسبی است

:تفاوت هدفون‌های معمولی با هدفون استودیویی

هدفون‌های معمولی صدا بخاطر اینکه موسیقی برای شنوده جذاب‌تر شود به آن افکت صوتی اضافه می‌کند. ولی برای تولید آهنگ در استودیو ، باید صدا واقعی و شفاف باشد. هدفون‌های استودیویی صدایی واقعی را به شما می دهند.

استفاده کنندگان هدفون های استودیویی چه کسانی هستند؟

در استودیوهای میکس‌ در کنار اسپیکر مانیتورینگ‌ها از هدفون هم استفاده می‌کند. دلیل این کار این است که کمک می‌کند تا جزئیات ریزتر با هدفون استودیویی را بشنود.پس به خیلی از افراد پیشنهاد می‌کنیم حتما از آن در کارهای «میکس و مسترینگ» استفاده کنند. و کسانی که نمیتوانند اسپیکر خریداری کنند می توانند از هدفون استودیویی استفاده کنند.

کدام هدفون برای آهنگسازی و میکس و مسترینگ بهتر است؟پشت باز یا پشت بسته؟

به دلیل اینکه هدفون های پشت باز جزئیات دقیقی از صدا را به گوش می‌رسانند بسیار با کیفیت تر هستند,ولی برای جاهای شلوغ مناسب نیستند.پس برای میکس و مسترینگ یا آهنگسازی(خانه یا استودیو)، هدفون پشت باز پیشنهاد می‌شود تا صداها را با دقت بیشتری بشنوید.

اما هدفون‌های پشت بسته برای استفاده در جاهای شلوغ مناسب است. همچنین در هنگام ضبط می‌توان از آن‌ها استفاده کرد. هدفون‌های پشت بسته با پوشش کامل، تمام دور گوش را پوشش می‌دهد؛ و از خروج صدا به بیرون جلوگیری می‌کنند. ولی نکته منفی در این هدفون‌ها، فشار داخلی را به دام می اندازد و باعث ایجاد فرکانس‌های پایین کاذب می‌شود.البته انقدر بزرگ نیست که در ساخت اهنگ مشکلی ایجد کند.اگر بخواهیم صادقانه حرف بزنیم باید بگوییم که هدفون‌های پشت باز، تقریبا ایزولاسیونی شبیه با هدفون‎های پشت بسته دارند؛فقط تفاوت در قیمت های انهاست !

هدفون با چه امپدانس و فرکانسی بهتر است؟

اگر امپدانس یا مقاومت پایین‌تر باشد به ولتاژ کم‌تری برای رسیدن به میزان فشار صدای معین (SPL) خواهد داشت؛ بنابراین بدون نیاز به امپلی‌فایر می‌توان از آن استفاده کرد. در مقابل هر چقدر از محدوده فرکانسی بیشتری پشتیبانی کند، صداها را به صورت دقیق و با جزئیات بهتری می‌توانید بشنوید.البته به میزان بودجه ی شما برای خرید بستگی دارد.

انواع هدفون برای پوشاندن گوش

Circumaural: این نوع از هدفون‌ها به صورت کامل گوش را می‌پوشانند. به خاطر پدهای سنگینی که دارند، باعث می‌شود تا هیچ نویزی وارد یا خارج نشود.

Over-Ear: خیلی شبیه به مدل قبلی هستند با این تفاوت که بجز پوشاندن کامل گوش، دور گوش را هم می‌پوشانند تا کاربر احساس راحتی داشته باشد.

Supra-aural: این مدل فقط دربرگیرنده‌ی دور گوش است و مناسب افراد تازه کار است. قیمت کم‌تری دارند و نسبت به دو مدل قبلی از سبکی خاصی برخوردار هستند.

اجزای مهم هدفون استودیویی

امپدانس: هرچقدر هدفون امپدانس یا مقاومت پایین‌تری داشته باشد، به نیرو یا تجهیزات کم‌تری برای تقویت نیاز دارد

درایور: درایور در هدفون از قسمت‌هایی مثل آهنربا، دیافراگم و … تشکیل شده است. وظیفه‌ی درایو، تبدیل سیگنال به صدا است.

محدوده فرکانسی: یک هدفون هرچقدر از محدوده فرکانسی بیشتری پشتیبانی کند، میکس‌من بهتر می‌تواند جزئیات صدا را دقیق‌تر و بهتر بشنود.

امکان حذف نویز:بسیاری از شرکت ها امکان حذف صدای مزاحم بیرونی را به هدفون ها اضافه کرده اند.

فضاسازی: در هدفون‌های استودیویی، فضاسازی خیلی مهم است. اینکه آهنگ از چه سمتی برای شما پخش شود، موضوعی است که به نوع هدفون بستگی دارد. هدفون‌هایی که سایز گوشی‌های  ان بزرگ‌ تر است بهترین گزینه برای شنیدن بهتر صدا هستند.